Kaj Madsen Slagterforretning
Kronprinsensgade 97
6700 Esbjerg
Tlf.: 75128495

Nytårsmenu

325,00DKK

Læg i kurven

Starter-snack:

Crustader med kalvekød, tunsauce og sprødstegte kapers.

Forret:

Smørpocheret torsk & porre med røget muslingecremesauce, bagte hasselnødder, ørredrogn og dildolie.

Hovedret:

Oksemørbrad & braiserede svinekæber med løgvariation, kartoffelgratin, sauteret grønkål og fermenteret sort pebersauce.

Dessert:

Choko-halvkugler med pæresorbet, pistaciemousse, pærepuré og crumble.

 

Gå til "indkøbskurv" i hovedmenuen når menuerne er lagt i kurv 


Betaling

Ved bestilling af nytårsmenuen skal der betales depositum á kr. 100,- pr. kuv. indenfor 4 dage efter bestilling. Restbeløbet betales ved afhentning af menuen 31. dec.

Bemærk! Bestillingen er først gået igennem når depositum er afregnet.

For spørgsmål, ring i butikken på tlf. 75 12 84 95


Sådan anretter du nytårsmenuen

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK