Kaj Madsen Slagterforretning
Kronprinsensgade 97
6700 Esbjerg
Tlf.: 75128495

NYTÅRSMENU 2020

NYTÅRSMENU

349,00DKK

Læg i kurven

Starter-snack:

Muslinge veloutè med citrontiminian, artiskokravioli, tomatchutney basilikumolie og friske urter

Forret:

Krondyrscarpaccio med rilette af krondyr, marineret tyttebær, maltcrumble og urter

Hovedret:

Stegt oksemørbrad med braseret nakkefilet af iberico gris stegte svampe med valnødder og persille, creme af gulerødder, samt stegt grønkål. Hertil pommes fondant og rødvinssauce

Dessert:

Moussekage af hasselnødder, kokos, chokolade og karamel serveret med passionsfrugtparfait, crumble og chokoflager

 

Gå til "indkøbskurv" i hovedmenuen når menuerne er lagt i kurv 

Betaling

Ved bestilling af nytårsmenuen skal der betales depositum á kr. 100,- pr. kuv. indenfor 4 dage efter bestilling. Restbeløbet betales ved afhentning af menuen 31. dec.

Bemærk! Bestillingen er først gået igennem når depositum er afregnet.

For spørgsmål, ring i butikken på tlf. 75 12 84 95

Sådan anretter du nytårsmenuen

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK